ensommaritrondheim.blogg.se

Linn och Felicia säger hej!

Publicerad 2013-07-28 20:31:59 i Allmänt,

Äntligen! Vi tittar in, säger hej, gör ett avtryck osv. Förmodligen första och sista gången den här sommaren så det kan ta ett tag att ta sig igenom detta kapitel, som dock lär bestå mestadels av bilder.. För ovetande ser ni oss i bilden ovan (limpan till vänster och Leo till höger) men även i bilder som senare i inlägget komma skall.
 
Vi två är bosatta i källaren medans de övriga tre i huset sover på övervåningen. Vi hade ett varsitt rum men kände att det blev alldesles för ensamt så vi flyttade in Linns säng i Felicias rum och där sover vi nu alltså, sida vid sida. Vi passar ganska bra ihop om nätterna, är lite lika kan man säga. Vi pratar lika sluddrigt när vi är trötta och hör ungefär lika illa. Linn snarkar och Felicia pratar i sömnen men inte stör vi varnadra för det, utan sover bäst när vi båda är hemma och ingen jobbar natt.
 
 
På jobbet har vi det för övrigt bra. Felicia har under den här perioden jobbat på tre olika ställen medans Linn håller sig stadigt placerad inom hemtjänsten. Vi trivs oftast och tycker det fungerar bra, bortsett från en tillfällig formsvacka från Linns sida; ett par timmar hos legevakten och en sjukskrivning tills på torsdag.. Sånt är livet!
 
Besök har vi haft i flera vändor och det senaste var av Linns föräldrar som åkte hem så sent som imorse. Vi har haft ett par härliga dagar med utflykter och mysiga middagar både hemma och på vårt kära solsiden. Ett besök på Kristianstens fästning och en båttur till Munkholmen blev det bland annat. Det fina med besök är bland annat de fantastiska gåvorna vi får i matväg. Alla besökare har bidragit med något och vi är de alla tacksamma. Dagens måltid består därför av kalops á la Maire Bohlin! TACK!
 
 
 
 
 
 
 
Vi måste säga att vi trivs mycket bra i denna stad och i detta hus trots att det ibland finns stunder vi längtar hem. Men vi försöker dagligen tänka på vad vi är med om, uppskatta det här och verkligen njuta. För det är nog tyvärr så att vi aldrig mer kommer få en sån här sommar tillsammans igen. Vi har kommit näramare varandra och mer än halva tiden har gått, inte långt kvar tills vi "splittras". Kära Ella, till exempel, lämnar oss om redan en vecka... Det kommer kännas..!
 
Vi har besparats från nästan allt vad heter sveda och värk och vår sommar i Trondheim har smidigt passerat. Den värsta värken som nästan dagligen gör sig påmind i huset är dock den berömda träningsvärken. Men när den är som värst så löser vi det tillsammans och hjälper varandra.
 
 
 
Vi vill slutligen tacka för oss och hoppas att våra nära och kära nu blir nöjda över en liten uppdatering. Kanske dyker vi upp igen :)
 
Puss&kram / Linn&Felicia
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mamma Eva-Karin

Publicerad 2013-07-30 16:18:54

Hej på er! Så fint ni beskriver och så fina bilder! En tår i ögat nästan, Felicia är kanske inte förvånad....Hoppas ni nu får det fortsatt bra resten av tiden, njut av livet! Kramar till er! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela